ESPECIALISTES en Tractaments d’Aprimament i Cura Facial

Carmen Secrets és un centre d’ESTÈTICA EXCLUSIVA ubicat en l’Edifici Policlínic de Barcelona, en ple Eixample, on tots els nostres tractaments estan basats en cosmètica natural i alta gamma en productes ecològics certificats.

Som un centre d’aprimament, salut, estètica i benestar que garanteix resultats visibles des de la primera sessió gràcies a l’estudi que fem de cada cas de manera personalitzada, la realització d’un bon diagnòstic i la correcta aplicació de les teràpies.

Dones i també homes, ¡per suposat! que busquen millorar el seu aspecte de manera racional, segura i saludable troben a Carmen Secrets les solucions més efectives. Perquè la diferència de resultats d’un mateix tractament radica bàsicament en la mà de qui els aplica. Coneix a Carmen Ródenas

Les nostres noves instal·lacions sucumbeixen a la senzillesa, els detalls i el confort que t’ajudaran a desconnectar i gaudir de la sessió. Tot, amb absoluta discreció.

QUÈ FEM

A Carmen Secrets trobes “els mims“ que necessites per cuidar el teu cos i gaudir descansant, mentre et realitzem els nostres efectius tractaments.
A més, tot sempre amb preus honestos i ajustats per a la teva major comoditat.
T’oferim:
– Tractaments d’aprimament i estètics, anticel·lulítics, reductors i reafirmants.
Gaudeix de resultats visibles des de la primera sessió gràcies al nostre Circuit de Aprimament.
– Tractaments facials (cures de la pell en general).
– Cremes de cosmètica 100% naturals, lliures de petroli i parabens, que t’ajudaran a potenciar els efectes de les nostres sessions. Certificació Pública de Producte Bio del Consell de Producció Agrària Ecològic.
– Holística, complementació alimentària per augmentar i optimitzar els efectes dels tractaments, siguin de cos o de rostre.
La resta de Tractaments Secrets, t’animem a conèixer-los en persona.

“La bellesa comença en l’instant en què decideixes ser tu mateixa”

Coco Chanel

CASOS REALES
 • Un tracte excel·lent i uns resultats visibles en molt poc temps. He perdut 7 centímetres de cama en mes i mig i em sento molt animada gràcies als consells, tractaments efectius i professionalitat de Carmen.

  Ana Casas
 • Fa dos mesos que una amiga em va recomanar Carmen Secrets, sóc prima però sempre lluitava amb el volum excessiu de la meva panxa.
  He realitzat tractaments en altres centres però amb cap d’ells vaig obtenir els resultats actuals, en un mes he perdut quasi 12 cm. de contorn en cintura i abdomen. Carmen no només encerta en els diagnòstics, sinó que té els millors aparells per baixar volum i millorar cel·lulitis i flacciditat i, a més, aconsegueixes perdre pes descansant i de forma natural, no és pot demanar més.

  Esther Jimenez
 • Feia temps que no tenia cura de la meva figura i vaig confiar en la professionalitat de la Carmen. Després de haver-me diagnosticat un encertat tractament veig entusiasmada com estic combatent els signes demolidors de la menopausa. Ara em sento feliç i satisfeta amb els resultats obtinguts a Camen Secrets

  Conxa Vilaplana
 • Fa anys que confio en els serveis que ofereix Carmen Ródenas. Per a mi ho té tot en productes de bona qualitat, grans tractaments i sobretot, destacaria la seva professionalitat. Carmen es propera i sap el que necessita cada clienta.

  Sonia Batlle
 • Sens dubte Carmen és per a mi la millor. S’enfoca en la solució del teu problema amb persistència i tenacitat. El seu tracte és excel·lent, compromès i ètic. Confio en ella al cent per cent tant a nivell personal, ja sigui per aparells i tècnica d’utilització, com per la part personal.

  Neus Folch Bouzas
 • Carmen és d’aquestes persones que gaudeix transmetent la seva experiència de més de vint anys en el sector de l’estètica. El seu fort és el diagnòstic. Els resultats, sessió rere sessió, es noten en poques setmanes, diria que fins i tot en pocs dies. He provat el flash de bellesa piabelli i kobido i la cara és una altra. Carmen també destaca per la seva humilitat i el seu afany per fer que el client se senti en el centre com en la seva pròpia casa

  Mònica Tornadijo
 • Em dic Pepa i sóc professional de la Salut. Vaig conèixer a la Carmen fa molts anys quan ella treballava en una entitat, tots els tractaments realitzats i orientats per ella van ser molt eficaços i amb bons resultats. Entitats i tractaments hi ha molts per tot arreu, però no tenen a la Carmen. Ella té moltes qualitats, és amable, honesta, generosa, una gran persona i una gran professional, responsable i amb coneixements. T'ofereix una atenció molt personalitzada i sempre et recomana tractaments efectius. Jo he perdut 7K en dos mesos, 10 cm de caderes i 5 de cada cuixa, impresionant!! Ho recomano molt perquè a més ha sigut de forma completament natural. Te un circuit d'aprimament i unes mans EXCEL·LENTS.

  Pepa Romero
 • Abans creia que amb esport em podia mantenir bé, però després de fer-me un tractament corporal amb lipocryo per al meu greix de la cintura i un tractament facial de rejoveniment a Carmen Secrets, no només la recomanaria pels excel·lents resultats, sinó perquè ajudar-se de mètodes tan naturals i eficaços resulta ideal per aconseguir millores que, amb els meus propis mitjans no estava aconseguint. Recomano que ho proveu! I confirmareu el que us comento Per fi he vençut el volum dels meus flancs!

  Albert Esteruelas Albella