Sobre Carmen Ródenas

Benvingut al teu centre d’Estètica Natural a Barcelona

Em dic Carmen Ródenas, però el meu nom professional és Carmen Secrets.
M’agradaria convidar-te a conèixer una mica més sobre la meva trajectòria.

LA MEVA HISTÒRIA I LA MEVA FORMACIÓ

El 1990 vaig començar a treballar molt joveneta a la prestigiosa empresa Weight Control (centre especialitzat en Estètica i Aprimament). Allí vaig tenir l’oportunitat d’acumular més de 27 anys de treball, vaig tractar moltíssims casos i aquest aprenentatge em va permetre crear el que és avui, el meu propi mètode natural i no invasiu, amb un protocol molt estudiat, tant en tractaments corporals com facials.

La meva definició professional: especialista en  remodelació corporal sense cirurgia, esteticista, linfoterapeuta de vocació (mètode Vodder), facialista, tècnica en aparatologia d’estètica avançada i gran amant de la bellesa natural i la cosmètica ecològica certificada. Durant aquesta llarga experiència també he col·laborat com a ambaixadora i formadora amb diverses empreses del sector, com Piabeli, Utratone, Affecctum group…

Carmen rodenas con uniforme negro
carmen rodenas

QUÈ PUC FER PER TU

En primer lloc, cal destacar que els meus tractaments d’estètica són tant per a  homes como per a dones. 

Diagnosticar, analitzar, recomanar, assessorar, aplicar la tècnica, oferir-te seguiment, acompanyar-te en qualsevol inquietud estètica d’aprimament, de pèrdua de volum, de tractaments per a la cel·lulitis o la flaccidesa. En embarassos, parts, post parts, menopausa, problemes de pell, tractaments facials, antiarrugues, antiaging, taques, acne, psoriàsis, rosàcia, teràpies oncològiques, cosmètica, nutrició, nutricosmètica, preoperatori i post operatori, manteniment, depilació làser, i altres novetats que t’anirem explicant a través de les nostres xarxes socials i el nostre blog.

A més, ara llancem el nostre nou servei de videotrucada on podré ajudar-te online. Pensat exclusivament per a aquells casos en els quals sigui possible fer-ho a distància.

ELS MEUS VALORS

Bellesa natural, un bon diagnòstic, confiança, qualitat, formació constant i garantia traduïda a excel·lència en el resultat.  Posem a la teva mà, proximitat, honestedat,transparència, sinceritat  i una carrera consolidada actualment amb més de 30 anys d’experiència.

El nostre objectiu és cuidar de tu de principi a fi en el nostre espai
creat perquè et transmeti serenitat, calma, equilibri, relax, higiene, salut i una aroma molt especial on trobis el teu absolut benestar.
Volem empatitzar amb tu i ajudar-te. SI ÉS BO PER TU, ES BO PER A NOSALTRES.

sobre carmen rodenas
Silueta de mujer

CERTIFICACIONS

Defensem  idees ecològiques  i treballem amb  productes naturals, bio certificatspel CPAEN i amb segell  Ecocert Cosmos Organics. Només triem marques i laboratoris de màxima qualitat (ecològiques, de proximitat i amb molt d’estudi darrere) com Dulkamara Bamboo, Såper, Piabeli, Esse probiotics, Bioserum i innovació nutricosmètica, entre altres.

Estem en constants formacions i reciclatges per a estar sempre al dia. Preparat i preparada per a aconseguir els teus objectius? Estaré encantada d’explicar-te tots els secrets de bellesa per a arribar a això.