Sobre Carmen Ródenas

Benvingut al teu centre d’Estètica Natural a Barcelona

Em dic Carmen Ródenas, però el meu nom professional és Carmen Secrets.
M’agradaria convidar-te a conèixer una mica més sobre la meva trajectòria.

LA MEVA HISTÒRIA I LA MEVA FORMACIÓ

El 1990 vaig començar a treballar molt joveneta a la prestigiosa empresa Weight Control (centre especialitzat en Estètica i Aprimament). Allí vaig tenir l’oportunitat d’acumular més de 27 anys de treball, vaig tractar moltíssims casos i aquest aprenentatge em va permetre crear el que és avui, el meu propi mètode natural i no invasiu, amb un protocol molt estudiat, tant en tractaments corporals com facials.

La meva definició professional: especialista en  remodelació corporal sense cirurgia, esteticista, linfoterapeuta de vocació (mètode Vodder), facialista, tècnica en aparatologia d’estètica avançada i gran amant de la bellesa natural i la cosmètica ecològica certificada. Durant aquesta llarga experiència també he col·laborat com a ambaixadora i formadora amb diverses empreses del sector, com Piabeli, Utratone, Affecctum group…

QUÈ PUC FER PER TU

En primer lloc, cal destacar que els meus tractaments d’estètica són tant per a  homes como per a dones. 

Diagnosticar, analitzar, recomanar, assessorar, aplicar la tècnica, oferir-te seguiment, acompanyar-te en qualsevol inquietud estètica d’aprimament, de pèrdua de volum, de tractaments per a la cel·lulitis o la flaccidesa. En embarassos, parts, post parts, menopausa, problemes de pell, tractaments facials, antiarrugues, antiaging, taques, acne, psoriàsis, rosàcia, teràpies oncològiques, cosmètica, nutrició, nutricosmètica, preoperatori i post operatori, manteniment, depilació làser, i altres novetats que t’anirem explicant a través de les nostres xarxes socials i el nostre blog.

A més, ara llancem el nostre nou servei de videotrucada on podré ajudar-te online. Pensat exclusivament per a aquells casos en els quals sigui possible fer-ho a distància.

ELS MEUS VALORS

Bellesa natural, un bon diagnòstic, confiança, qualitat, formació constant i garantia traduïda a excel·lència en el resultat.  Posem a la teva mà, proximitat, honestedat,transparència, sinceritat  i una carrera consolidada actualment amb més de 30 anys d’experiència.

El nostre objectiu és cuidar de tu de principi a fi en el nostre espai
creat perquè et transmeti serenitat, calma, equilibri, relax, higiene, salut i una aroma molt especial on trobis el teu absolut benestar.
Volem empatitzar amb tu i ajudar-te. SI ÉS BO PER TU, ES BO PER A NOSALTRES.

CERTIFICACIONS

Defensem  idees ecològiques  i treballem amb  productes naturals, bio certificatspel CPAEN i amb segell  Ecocert Cosmos Organics. Només triem marques i laboratoris de màxima qualitat (ecològiques, de proximitat i amb molt d’estudi darrere) com Dulkamara Bamboo, Såper, Piabeli, Esse probiotics, Bioserum i innovació nutricosmètica, entre altres.

Estem en constants formacions i reciclatges per a estar sempre al dia. Preparat i preparada per a aconseguir els teus objectius? Estaré encantada d’explicar-te tots els secrets de bellesa per a arribar a això.